Steun Abaja ba Kristo

Aanmelden nieuwsbrief


ANBI logo

Contact

Stichting vrienden van
Abaja ba Kristo

Bezoekadres:
Jan van Zutphenweg 4
3958 GE Amerongen

Postadres:
Jan van Zutphenweg 4
3958 GE Amerongen
Telefoon: (0343) 723780
Fax: (0343) 723782
E-mail: info@abaja-ba-kristo.nl

Door inkomsten uit het guesthouse, door de verkoop van handgemaakte kaarten en doordat meerdere zusters een salaris inbrengen, kan de gemeenschap Abaja ba Kristo de kosten van het dagelijks levensonderhoud grotendeels zelf betalen. Voor de diverse projecten is financiële steun hard nodig en hartelijk welkom!.

Ook uw bijdrage wordt bijzonder op prijs gesteld door de zusters, door de weeskinderen, door de moeders van baby's die voedingsondersteuning krijgen, door de ouderen die geholpen worden, door de boeren in de wijde omgeving. Kortom: uw bijdrage betekent veel voor velen.

U kunt contact met ons opnemen als u meer informatie wilt over de mogelijkheden om uw gift te besteden. U kunt ons (tijdens kantooruren) bellen op (0343) 723780 of mailen via info@abaja-ba-kristo.nl


Hoe kunt u Abaja ba Kristo steunen?

1. U kunt een (eenmalige) gift overmaken op rekening NL 07 RABO 01557.69.707 t.n.v. Stichting Vrienden van Abaja ba Kristo te Amerongen. Graag vermelden voor welk project wij uw gift mogen aanwenden. U kunt onderstaand formulier voor een donatie invullen.

2. U kunt steunouder worden van een weeskind. De maandelijkse bijdrage hiervoor bedraagt € 25,-. Wij geven u graag nadere informatie. U kunt ons (tijdens kantooruren) bellen op (0343) 723780 of mailen via info@abaja-ba-kristo.nl.

Ik maak mijn bijdrage over op rekeningnr. NL07 RABO 01557 69 707

U kunt ook gebruik maken van de mogelijkheid een periodieke gift gedurende 5 jaar vast te leggen. Dat kan sinds 2014 zonder tussenkomst van de notaris. De voorwaarden en het formulier om dit te regelen kunt u opvragen via het mailadres: info@abaja-ba-kristo.nl of telefonisch: 0343 723780.

Uiteraard is het ook mogelijk om de Stichting Vrienden van Abaja ba Kristo op te nemen in uw testament.